Geef je op als arts

ROZE IN WIT Dokters voor diversiteit

Word ook zichtbaar!

Wij willen als stichting een lijst beschikbaar maken voor LHBTI+ patiënten en patiënten die het belangrijk vinden dat hun arts achter diversiteit in de spreek kamer staat. Alle artsen die in dit register komen staan achter het door Roze in Wit opgestelde statement. Klik op de knop om deze te lezen.

Ben jij een arts die achter diversiteit in de spreekkamer staat, ben je benieuwd naar de inhoud van onze verklaring en wil jij een van de eerste artsen zijn in de register van LHBTI+ vriendelijke artsen in Nederland, laat dan hier je gegevens achter!

Bij het versturen van dit bericht geef ik aan dat ik achter het door Roze in Wit opgestelde statement sta. Mijn BIG-nummer zal niet gepubliceerd worden op de site, maar verstrek ik aan Roze in Wit om te kunnen nagaan of ik geregistreerd arts ben.

Uw e-mailadres zal niet worden vermeld op de website. Uw gegevens zullen niet worden verstrekt aan derden. Door u op te geven voor de lijst LHBTI+ vriendelijke artsen ontvangt u automatisch onze kwartaalnieuwsbrief. Mocht u hier bezwaar tegen hebben, kunt u dit aangeven bij ‘Opmerkingen’.